Zo gaan natuur en architectuur hand in hand.

Bij Renson houden we van het buitenleven. Barbecueën met vrienden, ontspannen in de zon of even tijd nemen voor uzelf met een aperitiefje: het is kiezen voor levenskwaliteit. Om de ervaring van het buitenleven nog te verbeteren, maken we bij Renson outdoorarchitectuur die niet alleen functioneel maar ook esthetisch is. Onze outdoorconcepten sluiten perfect aan bij uw woning en laten de grens tussen binnen en buiten vervagen.
 

Uiteraard garanderen we de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat doen we door onze producten te laten testen en certificeren volgens de strengste normen. We maken onder meer gebruik van gepatenteerde technologie, maar het is vooral onze jarenlange ervaring die ons uniek maakt. Renson is immers een familiebedrijf sinds 1909. Dat doen weinigen ons na.

Maar we gaan nog een stap verder dan kwaliteit. Wij dragen ook uw keuzevrijheid hoog in het vaandel. Onze producten zijn volledig personaliseerbaar, zodat u binnen ons gamma zeker uw stijl vindt. Weet u nog niet helemaal wat u wil? Dan ontdekt u in deze brochure een aantal stijlrichtingen om u te inspireren. Binnen elke stijl zijn alle materialen en kleuren perfect op het geheel afgestemd. Zo kunt u jaar in jaar uit optimaal genieten van uw buitenruimte.