Ontdek Outdoor living op Batibouw: Buiten leven in stijl

Van 29 februari t.e.m. 8 maart vind je Renson op Batibouw in Brussels Expo. In hal 8, stand 200 presenteert Renson zijn outdoor-gamma. Meer en meer mensen ontdekken het buitenleven en dit is een trend die we niet aan ons willen laten voorbijgaan. Op Batibouw ontdek je niet alleen onze terrasoverkappingen, je ontdekt er ons volledige outdoor concept, gaande van gevelbekleding tot tuinelementen.
Van 29 februari t.e.m. 8 maart vind je Renson op Batibouw in Brussels Expo. In hal 8, stand 200 presenteert Renson zijn outdoor-gamma. Meer en meer mensen ontdekken het buitenleven en dit is een trend die we niet aan ons willen laten voorbijgaan. Op Batibouw ontdek je niet alleen onze terrasoverkappingen, je ontdekt er ons volledige outdoor concept, gaande van gevelbekleding tot tuinelementen.

Outdoor living, je horizon verruimen

Steeds meer mensen trekken naar buiten. Het leven tussen twee muren is te beperkt: buiten voelen mensen zich beter in hun vel, omdat ze er tot zichzelf kunnen komen en hun horizon kunnen verruimen. Je tuin is een plaats waar je tot rust komt, waar je dagelijks kan genieten van wat me-time. Recent Brits onderzoek wees uit dat mensen die minstens 2 uur per week buiten, in de natuur doorbrengen ook fysiek gezonder zijn. In Japan wordt tijd doorbrengen in de natuur (of 'forest bathing' zoals ze het daar noemen) zelfs door de dokters voorgeschreven! app_arguineguin_spanje_camargue_15-1-1.jpg

Trend: comfortabel buiten leven onder je pergola

Deze snelgroeiende trend vertaalt zich naar betere mogelijkheden om comfortabel buiten te leven. Zo beschermt een Renson overkapping je niet alleen tegen de – soms grillige - weerstomstandigheden, door de juiste outdoor-elementen toe te voegen, zoals outdoor meubilair, een jacuzzi, een outdoor bar, een barbecuetoestel… geniet je buiten van hetzelfde comfort dat je ook in je woning hebt. Dankzij een Renson terrasoverkapping vloeien binnen en buiten perfect in elkaar over. Wij bieden je het beste van twee werelden. psg_neerpelt_aero_algarve_canvas_38332-1.jpg

Renson outdoor concept: Indoor en outdoor vormen één geheel

Wil je ervoor zorgen dat je terrasoverkapping perfect aansluit met de rest van je huis? Dat kan door je gevel te bekleden met Renson Linarte design gevelbekleding. Je woning (of je gevel) en je buitenruimte lopen zo naadloos in elkaar over. Onze terrasoverkappingen maken deel uit van een totaalconcept (het Renson ‘Total outdoor concept’). Dankzij dit concept past alles bij elkaar en vormen je huis en tuin één strak en afgelijnd geheel.

privewoning_ieper_linarte_random_56889-1.jpg
 
Kom langs op onze stand op Batibouw (hal 8, stand 200) waar onze ambassadors je graag wegwijs zullen maken: Allison Protections, Flex 1848, Smuk, Boonen Zonwering, P&G Metaalwerken, Werbrouck, Meeussen en Sun ComfortVan 22 februari tot 8 maart lopen de Renson voorjaarsacties. Hou onze website in het oog en profiteer maximaal van onze kortingen.

Demandez votre brochure d’inspiration

Laissez-vous inspirer par nos nombreuses réalisations et découvrez les différents modèles avec toutes leurs possibilités.

Plus de nouvelles

3 straffe voordelen van een aluminium overkapping

Aluminium is een bijzonder populair materiaal voor terrasoverkappingen. En terecht, want het is onderhoudsvriendelijk, duurzaam én beschikbaar in een heleboel stijlen. We overtuigen je graag van de voordelen van een aluminium overkapping, zodat je van alle twijfel verlost bent!
En savoir plus >

Alles wat je moet weten over een vrijstaande terrasoverkapping

Een terras wat verderop in je tuin, op een afstand van de woning, lijkt in eerste instantie misschien een gek idee. Toch kiezen almaar meer mensen voor een vrijstaand terras én een vrijstaande terrasoverkapping. Om langer van de zon te kunnen genieten, bijvoorbeeld, of om je even écht af te zonderen met een goed boek, een drankje of een oude vriend.
En savoir plus >

Een carport en terrasoverkapping in dezelfde stijl dankzij de Algarve Line

Ben je verknocht aan je woning, maar vind je dat er nog een carport – en eigenlijk ook een terrasoverkapping – bij hoort om het geheel helemaal af te maken? Dan is het natuurlijk wel zo fijn dat het lijkt alsof die carport altijd al deel uitmaakte van het gebouw. Hetzelfde geldt voor de terrasoverkapping die je al zo lang in gedachten hebt. Maak snel kennis met de Algarve Line!
En savoir plus >