Zó maken wij jouw terrasoverkapping helemaal op maat

Dat we je terrasoverkapping maken volgens de afmetingen en in de kleuren die jij in gedachten hebt, vinden we bij Renson meer dan vanzelfsprekend. Maar er is meer! We geloven namelijk ook dat een terrasoverkapping pas écht op maat van de klant is gemaakt als ze modulair is. Zo kun je ze gemakkelijk laten ‘meegroeien’ met de veranderende wensen en noden van je gezin. Klinkt goed? Lees hier alles over onze terrasoverkappingen op maat.

Zó maken wij jouw terrasoverkapping helemaal op maat

Dak boven je hoofd

De eerste vraag die je je moet stellen is voor welk dak je gaat. Wil je een vast dak, een overkapping met doek, een screendak of ga je voor een lamellendak ? Maakt niet uit: je kiest gewoon voor het type overkapping dat je zelf het handigst vindt.

Waar komt de overkapping

De volgende knoop die je moet doorhakken, is waar de overkapping juist moet komen. Hoewel vaak wordt gekozen om de overkapping aan huis te plaatsen (dus tegen de gevel), is dat geen vereiste. Afhankelijk van de functie kun je ook gewoon kiezen voor een vrijstaande overkapping. De overkapping kan ook worden geïntegreerd in bestaande constructies.

Knalkleur of toch maar neutraal?

Vervolgens moet je kleur bekennen. Wil je dat je overkapping perfect bij je buitenschrijnwerk past of hou je net van contrast? De keuze is aan jou: met ons ruim gamma aan RAL-kleuren vind je hoe dan ook de kleur die aan je wensen voldoet.

Music, maestro!

En dan zijn er nog de accessoires. Daarin kun je zo ver gaan als je zelf wilt. Hou je van muziek? Kies dan voor geïntegreerde speakers. Zit je vaak ‘s avonds op je terras? Dan is geïntegreerde ledverlichting misschien wel iets voor jou. Af en toe nood aan schaduw? Verticale doekzonwering, schuifpanelen of buitengordijnen tegen de zon brengen soelaas. Of wat dacht je van een ‘Heat & Sound beam’? Met dit verwarmingselement geniet je ook tijdens koude dagen van je terrasoverkapping. Je merkt het: de keuzemogelijkheden zijn eindeloos!

Dat tikkeltje meer

Toch nog het gevoel dat je meer wilt? Dat kan! Omdat je overkapping modulair is, heb je de mogelijkheid om verschillende overkappingen aan elkaar te koppelen. Daardoor kun je zowel in de lengte als in de breedte gemakkelijk uitbreiden naar een extra grote overkapping. En daarbij is niets onmogelijk: zo kun je zelfs een vast dak combineren met een lamellendak!  

Sue Deloore
Auteur: Sue Deloore

Sue Deloore is een outdoor living specialist bij Renson. Ze heeft een diploma industrieel ingenieur elektro-mechanica en voltooide een cursus projectmanagement aan de Vlerick Business School. Op verschillende gereputeerde websites, zoals Architectura.be, Bouwinfo.be en A-plus.be, heeft ze haar expertise rond buitenleven en architectuur gedeeld.

Connecteer op LinkedIn