5 minuten om te lezen

Een carport en terrasoverkapping in dezelfde stijl dankzij de Algarve® Line

Ben je verknocht aan je woning, maar vind je dat er nog een carport – en eigenlijk ook een terrasoverkapping – bij hoort om het geheel helemaal af te maken? Dan is het natuurlijk wel zo fijn dat het lijkt alsof die carport altijd al deel uitmaakte van het gebouw. Hetzelfde geldt voor de terrasoverkapping die je al zo lang in gedachten hebt. Maak snel kennis met de Algarve Line!
Carport en overkapping in dezelfde stijl

Algarve® Line

Rensons Algarve Line bestaat uit een terrasoverkapping en carport, speciaal ontworpen om mooi bij elkaar te passen. Zowel de overkapping als de carport bieden je de nodige opties om hun design perfect op de stijl van je woning af te stemmen. Ontdek de prijzen van onze diverse carport opties om je keuze te maken.

Een terrasoverkapping voor elke bouwstijl

De Algarve-terrasoverkapping mag er wezen. Het frame heeft geen zichtbare schroeven en oogt licht en luchtig; een uiterst geschikte keuze om zowel moderne als klassieke bouwstijlen aan te vullen. Combineer het elegante frame van de Algarve met dezelfde RAL-kleur als die van je buitenschrijnwerk, en de overkapping vloeit moeiteloos over in je woning en omgekeerd. Mooi meegenomen: omdat het dak roteerbare lamellen heeft, kies je met de Algarve altijd zelf hoeveel zonlicht er op het terras schijnt.

Algarve® Canvas: een carport met allure

Net zoals de Algarve-terrasoverkapping is de Algarve Canvas een opvallend slanke verschijning, en beschikbaar in precies dezelfde RAL-kleuren. Het dak heeft geen zichtbare tussenliggers en ziet er dan ook allesbehalve zwaar uit, maar vergis je niet: de aluminium structuur is uiterst stevig en perfect bestand tegen zware stormen. Ook het Fixscreen-doek dat opgespannen is aan de onderkant van het dak kan tegen een stootje en scheurt niet, dankzij de gepatenteerde technologie van Renson, en is bovendien verkrijgbaar in acht verschillende kleuren.

Sue Deloore
Auteur: Sue Deloore

Sue Deloore is een outdoor living specialist bij Renson. Ze heeft een diploma industrieel ingenieur elektro-mechanica en voltooide een cursus projectmanagement aan de Vlerick Business School. Op verschillende gereputeerde websites, zoals Architectura.be, Bouwinfo.be en A-plus.be, heeft ze haar expertise rond buitenleven en architectuur gedeeld.

Connecteer op LinkedIn