8 outdoor activiteiten voor de herfst

Last van een najaarsdip? In de herfst is het extra belangrijk voldoende tijd buiten te besteden om extra vitamine D op te doen. Adem die gezonde herfstlucht in je tuin in. Toch te koud? De terrasoverkappingen van Renson zijn voorzien van een heating element. Daardoor geniet je ook in de herfst en winter van de najaarszon of gezellige avonden. Een haard onder de overkapping zorgt voor extra gezelligheid.
 
Last van een najaarsdip? In de herfst is het extra belangrijk voldoende tijd buiten te besteden om extra vitamine D op te doen. Adem die gezonde herfstlucht in je tuin in. Toch te koud? De terrasoverkappingen van Renson zijn voorzien van een heating element. Daardoor geniet je ook in de herfst en winter van de najaarszon of gezellige avonden. Een haard onder de overkapping zorgt voor extra gezelligheid.

De volgende activiteiten zijn perfect geschikt om buiten te doen:

Samen aan de slag

Dagje thuis werken? Buiten ben je ongetwijfeld creatiever. En het is nog gezellig ook. Nodig je collega’s eens uit voor een meeting buiten of werk samen met andere thuiswerkers in je gecreëerde home office. Die pauzes zijn alleen maar een pluspunt. 

Nieuw seizoen, nieuwe decoratie

Voel jij het ook kriebelen om je interieur te veranderen? Pak zowel binnen als buiten aan. Decoratie vind je in de natuur: wandel eens door eigen tuin, die afgevallen bladeren, kastanjes en pompoenen zijn de perfecte basis voor je decoratie. Kussens en dekens in herfstkleuren zorgen meteen voor de juiste sfeer. Met aromatische oliën creëer je de juiste geur die past bij je activiteit. Een vleugje rozenolie tijdens je romantische avond brengt jullie meteen in hogere sferen.

psg_balen_algarve_19170.jpg

Zorgen wegdansen

Heerlijke muziek, een goede dansleraar en de juiste moves. Elkaar vinden en ontmoeten in muziek, het is de perfecte manier om te connecteren met je partner. Niet enkel romantisch. Omdat je beweegt, komen er endorfines of gelukshormonen vrij in je lichaam. Stress dans je dus gewoon weg. 

Zondag, brunchdag

Krakende broodjes recht uit de oven, een zelfgemaakte granola en een heerlijk eitje. Klaar om met je gezin te genieten van een heerlijke herfstbrunch. Geen vroege vogels? Een lekker glas wijn en smeuïg stukje kaas passen perfect bij het najaar. Of ga voor de nieuwste foodtrend: wijn en… chocolade. De zoete en bittere toetsen in de chocolade en de juiste wijn zijn een match made in heaven. Nodig vrienden en familie uit, selecteer je beste wijnen en laat je adviseren door een goede chocolatier. Tip: met een wijnwand of wijnkoelkasten in je tuinkamer heb je altijd de goede wijn op de juiste temperatuur bij de hand

psg_balen_algarve_19067.jpg

Me-time

Even genoeg van alle drukte om je heen? Zet een lekker kopje thee, neem een goed boek bij de hand en geniet van wat welverdiende me-time. Laat je verwonderen door de pracht van je eigen tuin: de prachtige herfstkleuren – en geuren krijg je er zomaar bij. 

Personal trainer aan huis

Sporten is het ultieme middel tegen een najaarsdip. Waarom zou je binnen sporten als het ook buiten kan? Je werkt je in het zweet terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht. 

Warme bubbels

Een overkapping is het perfecte plekje om een jacuzzi onder te plaatsen. Je zit lekker droog, het warme water en het verwarmingselement in de overkapping zorgen voor de rest. 

Herfstbarbecue

Nodig je vrienden uit voor een geslaagde herfstbarbecue. Samen rond de barbecue met gepofte kastanjes en een glaasje glühwein, seizoensgroenten of een stukje wild op de grill… Daarna met een dekentje over de schouders genieten rond de vuurkorf. Perfecte ingrediënten om die najaarsdip helemaal te vergeten. Laat de herfst maar komen. 

Fedezze fel legszebb referenciaprojektjeinket

Merítsen ihletet a 2019-es év legimpozánsabb és leginkább szembetűnő projektjeit tartalmazó referenciakönyvünkből

Related articles

Een BBQ organiseren om nooit te vergeten

Van je barbecue een succes maken is heus niet zo moeilijk. Met de nodige voorbereiding, lekker vers eten en een sfeervolle aankleding wordt het vast een gezellig middag of avond. Maar we kunnen je niet garanderen dat je gasten die ene barbecue na zoveel jaar nog zullen herinneren … Pak het daarom eens écht origineel aan en verras je gasten met een van deze tips!

Bővebben >